AUTO MOTO BERZA

2 – 4. oktobar || Novosadski sajam

Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme;

Potreban vam je automobil, dostavno vozilo ili motor i to po najpovljnijim cenama? Ne propustite priliku da posetite DRUGU Auto moto berzu koja će se održati 2 – 4. oktobra na Novosadskom sajmu! Svet auto moto industrije na jednom mestu biće obogaćen kvalitetnim programom i punudama za svačije oči.

Izložba „OLD TIMERA

Ukoliko cenite originalnost, volite nešto drugačije i svoje slobodno vreme posvećujete zanimajući se za oldajmere, onda je Auto moto berza pravi dogadjaj za vas! U periodu od 2. do 4. oktobra na Novosadskom sajmu biće organizovana izložba Oldajmera na kojoj će posetioci moći da vide razločite svetske modele koji odišu šarmom, ekstravagancijom i elegancijom! Čekamo vas na Auto moto berzi!

Izložba „CUSTOM” (modifikovanih) vozila;

Modifikovanje automobila je vrlo rasprostranjen hobi širom sveta. Ljubitelji automobila se odlučuju na personalizovanje kako bi postigli da se njihov automobil razlikuje od ostalih jer je modifikacija jedan od načina da se promene karakteristike automobila poput upravljivosti, snage, izgleda i sl. Ukoliko i vas zanima modifikacija, a želeli biste da dobijete inspiraciju i vidite kako su to drugi uradili, ne propustite da posetite Izložbu „CUSTOM“ automobila koja će se održati u okviru druge Auto moto berze od 2. do 4. oktobra na Novosadskom sajmu! Čekamo vas!

Predstavljanje auto moto klubova i udruženja;

U okviru manifestavije Auto moto berza predstaviće se velik broj auto moto klubova i udruženja iz Srbije koji svoj rad posvećuju ljubiteljima automobila sa ciljem da okupe bivše, sadašnje i buduće vozače, kolekcionare i entuzijaste i koji su usmereni na očuvanje saobraćajne i tehničke kulture i pružanje različitih pogodnosti za vlasnike automobila. Kako biste se upoznali sa radom velikog broja udruženja i klubova, ne propustite da posetite drugu Auto moto berzu od 2. do 4. oktobra na Novosadskom sajmu! Čekamo vas!

Berza maketa i igračaka automobila;

Potreban vam je automobil, dostavno vozilo ili motor i to po najpovljnijim cenama? Ne propustite priliku da posetite PRVU Auto moto berzu koja će se održati 2 – 4. oktobra na Novosadskom sajmu! Svet auto moto industrije na jednom mestu biće obogaćen kvalitetnim programom i punudama za svačije oči.

PRIJATELJI MANIFESTACIJE

 

O AUTO MOTO BERZI

 

U duhu razvoja I afirmacije događaja u oblasti automobilizma I saobraćaja a po ugledu na manifestacije u Evropi I Svetu, osmišljen je događaj koji po sadržaju I kvalitetu može jednako da parira auto sajmovima I sličnim događajima.

Na oko 16000m2 izlagačkog prostora kao I na otvorenom prostoru, posetioci će imati prilike da vide I upoznaju se sa bogatom ponudom automobila I opreme, druže se sa ljubiteljima motociklizma, obraduju najmlađe poklonima I nagradama I uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su sremili izlagači.

  

Cilj manifestacije jeste pre svega pomoć lokalnoj ponudi kao i potencijalnim kupcima polovnih vozila da na jednom mestu i na jednostavan način postignu obostrane interese, kao i da se posetioci kroz intresantan program koji manifestacija pruža dobro zabave. U tom smislu program i jeste osmišljen da odgovara posetiocima svih uzrasta.

 

Kako bi manifestacija bila što uspešnija, i kako se organizuje po prvi put, obaveštavamo sve potencijalne izlagače polovnih vozila i opreme (pravna lica) da je za njih obezbeđen BESPLATAN izlagački prostor. Za sve one koji žele posebne štandove koji podrazumevaju dodatnu montažu i adekvatnu opremu pobrinuće se preduzeće GLOBEKSPO sa kojim mogu dogovoriti dalje detalje i eventualne troškove.

Kontakt

Budi i ti izlagač