Starovremena vozila
„OLD TIMERI“

Ukoliko ste ljubitelj klasičnih formi, nostalgičari ili pak samo radoznali da upoznate nešto što niste nikada ranije videli, Auto Moto Berza i postavka vozila od istorijskog značaja je pravo mesto za vas.

Pavlović garage okuplja vozila iz više razdoblja proizvodnje te na 1600m2 kroz nekoliko celina postavku deli na tačno zadate teme. Teme su vezane za proizvodni program i klase jednog brenda koji se smenjuje sezonski ili neka druga tema poput cele postavke prema formi oblika karoserije kao što su kabrioleti, reli vozila, karavani, kupei, hot-heč i slično.

Vozila su pažljivo odabrana od vlasnika koji ih čuvaju i neguju, klubova odredjenog brenda ili oldtajmer klubova i sortirana po unapred predvidjenoj prostornoj mapi.
AMB ljubiteljima ovakvih automobila nudi jedinstvenu postavku na zatvorenom prostoru i time garantuje standarde za izlaganje kakvi ne postoje nigde u regionu.

Takva postavka je pravi način da se upoznate sa retkim i starim vozilima kao i sa tehnološkim napretkom kroz decenije iza nas, gde ćete od vlasnika ili našeg tima saznati kada se nešto pojavilo u proizvodnom programu na tehnološkoj lestvici. Upoznajte vozila koja su prva imala pneumatik sa vazduhom, disk kočnice, ABS sistem kočenja, direktno ubrizgavanje goriva, klima uredjaj, elektro pomične prozore ili sedišta…

BLOG

PRIJAVA ZA AMB 2023

Vaša prijava je uspešno poslata, nego iz našeg tima će Vas uskoro kontaktirati putem email-a.

PRIJAVA ZA AMB 2023

Vaša prijava je uspešno poslata, nego iz našeg tima će Vas uskoro kontaktirati putem email-a.