TRUCK SHOW
poligonsko takmičenje i izložba kamiona i opreme

Prvi novosadski TRUCK SHOW, održan je 2021. na Novosadskom sajmu u okviru AMB. Prisutni posetioci bili su oduševljeni izloženim i sad već možemo da obećamo da će naredni, koji je na programu u septembru, na istom mestu, biti još bolji. U organizaciji učestvuju kompanije “Rapideks Trejd” i “Bugarinović transport”, dve velike i respektabilne kompanije, koje garantuju kvalitet manifestacije kakvu Novi Sad ali i širi region zaslužuju a do sada nisu imali. Slobodno možemo da kažemo da će to biti domaći, ujedno i svetski kamionski spektakl, kakav ovdašnja publika još nije videla. 

Prvi TRUCK SHOW, koji smo priredili prošle godine, privukao je veliku pažnju posetilaca. Međutim, to je bila samo najava onoga što sada pripremamo na mnogo većem nivou. Na 4.300 metara kvadratnih otvorenog prostora Novosadskog sajma napravićemo veliku smotru kamiona, njih preko 50. Više puta smo posećivali najveće manifestacije tog tipa u svetu, a predstojeća na Novosadskom sajmu neće zaostajati za njima. 

Posetioci TRUCK SHOW -a biraće najlepši kamion, a pripremljen je i bogat prateći program za nesvakidašnje uživanje posetilaca. U svom umeću nadmetaću se šlep službe koje će demonstrirati izvlačenje vozila. Osim toga, kamiondžije će svoju veštinu na poligonu prikazati prolaskom kroz čunjeve, a posebno atraktivna biće drift vožnja. Na ovaj način želimo da promovišemo kamionski transport, ali i da prisutnima približimo profesiju vozača – način obrazovanja, dobijanja licence i zaposlenja. Biće postavljen i simulator vožnje, a imaćemo i instruktore sa velikim kamionom na poligonu. U manifestaciji će učestvovati i više auto-škola koje obučavaju vozače za CE kategoriju, kao i nekoliko saobraćajnih škola. Očekuje se i prisustvo gostiju iz regiona.

Svoj štand imaće i firma “Smart automotive solutions”, koja će predstaviti digitalne tahografe “Stoneridge” čiji je generalni distributer u Srbiji. Pomenuta firma ima i sopstveni softver za praćenje vozila, sa kojim će se na sajmu upoznati desetine zainteresovanih radionica.

BLOG

PRIJAVA ZA AMB 2023

Vaša prijava je uspešno poslata, nego iz našeg tima će Vas uskoro kontaktirati putem email-a.

PRIJAVA ZA AMB 2023

Vaša prijava je uspešno poslata, nego iz našeg tima će Vas uskoro kontaktirati putem email-a.